top of page
lavalimpa.jpg

MATBRÖD

Vi är ett gäng passionerade bagare som älskar att skapa nya, spännande recept. Varje dag producerar Bagarn Hornstull de färskaste bagerivarorna i Stockholm. Vi har listat våra favoriter här, men det finns alltid något mer hos Bagarn. Ring oss idag för mer information om våra specialvaror.

Matbröd: Alla produkter

BERGIS

30 kr

Ingredienser: Vatten, osötat vete

DANSK LYXRÅG

44 kr

Ingredienser: Surdeg, råg, vete, sirap, lin och solrosfrön, valnötter och russin

DANSKT RÅGBRÖD

40 kr.

Ingredienser: Surdeg, råg, vete, sirap, lin och solrosfrön

FORMBRÖD

30 kr.

Ingredienser: Vete, margarin, socker

FRUKTLIMPA SURDEG

47 kr

Ingredienser: Surdeg, vete, råg, russin, fikon, aprikoser, hasselnötter, tranbär

GLUTENFRI LIMPA

53 kr

Ingredienser: Vatten, majsmjöl, bovetemjöl, solrosfrön, pumpafrön, linfrön, sesam, salt, honung, kummin, äpplen, fikon, jäst

HASSELNÖT/RUSSINLIMPA

42 kr

Ingredienser: Råg, vete, sirap, hasselnötter, russin

HORNSTULL

30 kr.

Ingredienser: Råg, vete, sirap, dinkel, anis, fänkål

RÅGKAKA

21 kr

Ingredienser: Råg, vete, sirap, anis, fänkål

OSTFRANSKA

9 kr

Ingredienser: Vete, ost

RUSSINLIMPA

26 kr.

Ingredienser: Råg, vete, sirap, russin

RÅGSURDEGSLIMPA 100%

40 kr.

Ingredienser: Råg surdeg, grov råg, fint råg, solrosfrön, salt

SPORTLIMPA

30 kr

Ingredienser: Råg, vete, lin och solrosfrön osötad

KAVRING

40 kr.

Ingredienser: Filmjölk, öl, vetemjöl, fint rågmjöl, mörk sirap, salt, kummin, linfrön, bikarbonat med eller utan frukt

LAVALIMPA

40 kr.

Ingredienser: Filmjölk, vete, vetekross, linfrön, valnötter, russin, salt

LEVAINBRÖD

40 kr.

Ingredienser: Surdeg, vetemjöl, och olivolja osötad

LINGONLIMPA

30 kr

Ingredienser: Råg, vete, sirap, lingon

MOROTSLIMPA

44 kr.

Ingredienser: Surdeg, vetemjöl, morötter och olivolja osötad

SCONES

12 kr

Ingredienser: Mjöl, bakpulver, salt, socker, margarin, mjölk, russin, jäst

SURDEG VETE/RÅG

44 kr.

Ingredienser: Surdeg, vete, råg, olivolja osötad

SURDEG VETE/VALNÖT

44 kr.

Ingredienser: Surdeg, vete, valnötter, olivolja osötad

bottom of page